Onze Partners
Robin van de Poll

Robin van de Poll is organisatiekundige en arbeidseconoom en heeft vele jaren ervaring in het opzetten en uitvoeren van arbeidsmarktprojecten in Nederland en daarbuiten.

Ruud Baarda

Ruud Baarda, onderzoeker en adviseur werkt in de wereld van werk en scholing. Ruud voelt zich thuis bij landelijke, sectorale en regionale organisaties en onderwijsinstellingen.

Peter van der Hauw

Peter is van huis uit algemeen econoom met een kwantitatief accent. In 30 jaar heeft hij circa 200 onderzoeks- en adviesopdrachten uitgevoerd, waarvan ongeveer de helft op het gebied van arbeid en arbeidsmarkt.Kees van Uitert

Kees is directeur van het Expertisecentrum Arbeidsmarkt, een allround onderzoeks- en adviesbureau op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken. Kees is van huis uit arbeidsmarkteconoom. Hij heeft zijn sporen verdiend op het terrein van sectorale arbeidsmarktvraagstukken en flexibele arbeid.Nel Buis

Nel Buis, bestuurskundige en politicologe, heeft jarenlange ervaring in het sociaal domein en de relatie met de arbeidsmarkt. Zij werkt graag samen met mensen die willen innoveren om vastgeroeste structuren te verbeteren.